Vision

Hail Techs vision er at skabe et simpelt og ensartet reparationsforløb på haglskadede biler i Danmark.

Vi er udelukkende specialister i biler med haglskader.

Vores histore

I 2004 startede vi med at arbejde med bulede biler af alle slags, og vi opdagede hurtigt at markedet for biler, der var blevet haglskadede faktisk var stort og der manglede knowhow på området, så fra 2007 har vi udelukkende specialiseret os i at reparere biler med haglskader. Vi har draget stor viden og erfaring af vores store netværk, hvilket også gør at vi i dag arbejder i hele verden med vores teknik. Hail Tech stiller meget store krav til sig selv og det er vigtigt for os, at vi leverer den bedste af den bedste kvalitet.

Paintless Dent Repair

Paintless Dent Repair er en unik teknik, som bevarer din bil 100 % original, med vores erfaring får du en bil tilbage i en stand, der svarer til fabriksfinish. Selve konceptet stammer oprindeligt fra USA og efter megen succes blev det i 1986 til en reel industri.

Teknikken er meget bedre end den traditionelle buleudretning og den pæneste løsning for din bil. Du undgår maling og spartel, hvor det ofte er synligt efter endt reparation. Teknikken bliver bl.a. brugt på bilfabrikker i hele verden ved evt. haglstorme eller ved samlebåndsfejl.

Paintless Dent Repair er den mest skånsomme reparationsmetode både for bil og miljø, da teknikken anvendes uden nogen form for skadelige kemikalier.

Paintless Dent Repair fra Hail Tech er så god og effektiv at der gives livstidsgaranti på reparationen.