Der har netop været en større Haglbyge omkring Lidoen i Italien.

Hvad skal du gøre hvis du kommer hjem fra ferien med haglskader?

Du skal bare tage kontakt til dit forsikringsselskab og herefter tage kontakt til Hailtech, vores haglskadecenter ligger de næste måneder placeret i Ringkøbing på Herningvej 78,6950 Ringkøbing.

For at fremme processen tilbyder vi nu besigtigelse af din skade og tilbyder at udføre skadesrapporter i weekenderne.

Rapporter udføres på følgende adresser i uge 31-32-33-34-35 :

Mandag-Fredag : Herningvej 78, 6950 Ringkøbing kl. 13-16

lørdage : Herningvej 78 , 6950 Ringkøbing kl . 9-15

Søndage : Knudlundvej 22 , Hal 2 8653 Them ( Silkeborg ) kl. 9 – 15

Bemærk dette er ikke tider til udførelse af reparation kun en opgørelse af din skade.

VIGTIGT For tidsbestilling Skriv en SMS besked på 31313160 med dato og tidspunkt du kommer.

Efter udførelse af din rapport sendes rapporten til godkendelse hos dit forsikringsselskab, herefter gives der grønt lys til tidsbestilling af reparationen.

Der vil blive stillet gratis lånebil til rådighed under reparationsforløbet dog ikke under skaderapport forløbet. Vi kan tilbyde en kop kaffe imens du venter rapporten tager ca 20-30 minutter.

Hagl er mere hyppigt i udlandet end det er i Danmark, vi ser derfor ofte at man kommer hjem fra ferie med haglskader. Du skal dog ikke være bekymret da, haglskader går ind under din kaskoforsikring.

Hail Tech Teknikerne er alle blevet specialiseret i haglskader igennem længere ophold i udlandet. Vi har oplevet alle slags haglskader, på de fleste bilmærker og modeller.
Du er derfor sikret at din bil får den bedste behandling, hvis du vælger et Hail Tech værksted. Du kan her læse mere om hvad vi gør for at garantere dig den bedste hagl reparation.